Jacob Ossel

In memoriam

Tot ons grote verdriet melden wij dat donderdagavond tijdens de training onze karatevriend Jacob Ossel is overleden aan een hartstilstand. Er is gevochten voor zijn leven, maar Jacob heeft slechts 44 jaar mogen worden. Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw Ietje, zijn zonen Jesper en Emil en familie. Wij koesteren fijne herinneringen aan de persoon die Jacob was en zullen hem missen.
Zaterdag a.s. staat ons jaarlijkse karate gala gepland en wij hebben uiteraard overwogen het gala te cancelen. Hoewel wij allemaal emotioneel zijn aangedaan door zijn overlijden, willen we het gala door laten gaan om Jacob te eren. Wij denken dat dit is wat Jacob ook gewild had. Jacob beleefde zichtbaar veel plezier aan zijn sport maar met name ook aan het gala. Daarnaast zien wij het ook als een gelegenheid om hetgeen zich donderdagavond heeft afgespeeld een plek te geven. Veel van de mensen die donderdagavond aanwezig waren en hulp hebben verleend in de breedste zin van het woord, zijn ook vrijwilliger op het gala. Donderdagmiddag nemen wij afscheid van Jacob bij zijn uitvaartdienst en zaterdagavond eren wij hem met de 4de editie van ons gala. Osu.